Startet dagen med å pakke alle tingene våre på hotellet vi
har bodd på de siste tre dagene, for nå skal vi bytte hotell igjen^^ vi skal
faktisk bo på forskjellige hotell for hver dag resten av tiden vår her i USA.
Siden vi skal flytte litt på oss rundt i Seattle og nærområdet – som er svært.
Så etter pakking så startet vi dagens tur med:
The Museum of
Flight.
Her kunne man gå rundt i en evighet hvis man vil - å se flyenes historie, fra tidenes morgen med vinger, krigsfly, moderne fly og til å med ting som tar deg med til verdensrommet.
Man kunne også prøvesitte i enkelte fly^^
Vidar var storfornøyd *smile*
Awesome^^
Weightless in Space
2 Verdens Krig
På utsiden av bygget kunne man se mer moderne fly, og til å med titte innom dem^^
Så etter en god runde på Museum of Flight dro vi videre til:
Future of Flight – Aviation Center & Boeing Tour
På Future of Flight Aviation Center dro vi på en Tour på Boeing fabrikken.
Som er en monteringshall for fly, bygget og eid av Boeing. Det er den største bygningen i verden med 13 385 378 m³ og dekker 399 480 m². Det er her Boeing 747, 767, 777 og den nye 787 Dreamliner blir montert. Her kunne vi se hvor lang man har kommet i luftfarten design og hvor vi er på vei til i fremtiden. Vi lærte alt om de teknologiske nyansene og design innovasjoner drevet flytur.
Tror gutta syntes det var veldig spennende^^
Siden vi ikke fikk ta bilder der inne...så lånte jeg litt av google^^ men ute fikk vi ta så mange bilder vi bare orket :) Fint området rundt og en drøss med fly ofc.
Så når vi var ferdig med en lang dag med masse fly og duppeditter (disse to plassene tok faktisk opp hele dagen) - så dro vi videre til hotellet vårt Silver Cloud Inn - Mukilteo Waterfront.
Kjempe fint hotell, og helt ved vannet^^ her skal vi bare bo en natt så vi prøver å gjøre det beste utav tiden her *smile*
Når vi hadde fått kommet oss til rette så dro vi å spiste på Arnie's.
Vi hadde nydelig solnedgang
Og enda nydeligere mat.
Til forret hadde jeg "OVEN ROASTED CRAB DIP"
Artichoke hearts, crab and Parmesan with toasted flat bread.
Rågod... og jeg fikk den gratis^^ hotellet spanderte forreter eller desserter.
Vidar slo på stortromma og hadde "MAINE LOBSTER TAIL"
Large tail oven broiled and basted. Arnies butter sauce.
Mens jeg hadde "PRAWNS AND CHIPS"
Beer battered, ginger coleslaw, roasted onion tartar and cocktail sauces.
Også rågodt^^ Til dessert delte vi en Crème Brûlée - NOM NOM^^
Så en veldig vellykket dag ^^
Mange opplevelser, flotte plasser & nydelig mat.
Det beste av alt, er å oppleve alt det her med Vidar^^ <3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar